Mogelijk langere wachttijden in verband met overgang apotheek informatie systeem – Apotheek De Schouw – Spijkenisse

Apotheek De Schouw

Beverveen 501 3205AG Spijkenisse Tel:0181-635333 Fax:0181-631314

Mogelijk langere wachttijden in verband met overgang apotheek informatie systeem

Beste klant,

 

In de week van 17 oktober gaan wij over op een nieuw apotheek informatie systeem. Dit kan ervoor zorgen dat u vanaf dat moment langere wachttijden (zowel telefonisch als in de apotheek) ervaart dan u van ons gewend bent.  We doen onze uiterste best om onze dienstverlening zo normaal mogelijk te laten doorgaan en iedereen zo goed mogelijk te helpen.

 

Vragen en bestellingen

Om de telefonische wachtrij te beperken vragen wij uw vragen en bestellingen zo veel mogelijk via de mail of de website www.apotheekdeschouw.nl te plaatsen. Bent u klant, maar heeft u nog geen account op onze website dan kunt u deze aanmaken door op “inloggen” te klikken. We streven ernaar om de vragen binnen 48 uur te beantwoorden. Bestellingen hebben een verwerkingstijd van 3 werkdagen. Is uw email adres en/of 06-nummer bij ons bekend, dan krijgt u een bericht van ons zodra uw geneesmiddelen gereed zijn voor afhalen. Ook kunt u een briefje met de te herhalen medicatie genoteerd in onze brievenbus leggen, deze wordt dagelijks geleegd. Vergeet u niet uw naam en geboortedatum op te noteren.

 

 

Medicatie afhalen

Wist u dat we een 24- uurs afhaalautomaat hebben? U kunt dan zelf bepalen wanneer en hoe laat u uw medicatie wilt ophalen, u hoeft dan niet op onze bezorger te wachten of in de wachtrij in de apotheek te staan. Wilt u hier gebruik van maken, geef dit dan aan ons door samen met uw contactgegevens (mailadres en/of 06-nummer). Wilt u in het vervolg hier ook gebruik van maken, dan kunt u dit ook aangeven. Koelkastproducten, hele grote pakketten, eerste uitgiftes kunnen helaas niet in de automaat.

 

 

Ik dank u alvast voor uw begrip. Heeft u naar aanleiding van deze situatie een klacht of een opmerking, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

 

 

Met vriendelijk groet,

 

Tammy Choi

Apotheker

 

Apotheek de Schouw

Mail: apotheek@apotheekdeschouw.nl

Tel: 0181-635333

Website: www.apotheekdeschouw.nl

 

Publicatiedatum: 04-10-2022


Terug naar overzicht