Woensdag 10 januari alleen geopend voor spoedrecepten – Apotheek De Schouw – Spijkenisse

Terug naar overzicht

Woensdag 10 januari alleen geopend voor spoedrecepten

Beste klant,

 

Op woensdag 10 januari gaan wij over op een nieuw apotheek informatie systeem. Op deze dag zijn wij alleen geopend voor spoedrecepten die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Op donderdag 11 januari zijn wij weer geopend voor de reguliere zorg, echter kan de systeemovergang ervoor zorgen dat u vanaf dat moment langere wachttijden (zowel telefonisch als in de apotheek) ervaart dan u van ons gewend bent.  We doen onze uiterste best om onze dienstverlening zo normaal mogelijk te laten doorgaan en iedereen zo goed mogelijk te helpen.

 

Vragen en bestellingen

Om de telefonische wachtrij te beperken vragen wij uw vragen en bestellingen zo veel mogelijk via de mail of de website www.apotheekdeschouw.nl te plaatsen. Bent u klant, maar heeft u nog geen account op onze website dan kunt u deze aanmaken door op “inloggen” te klikken. We streven ernaar om de vragen binnen 48 uur te beantwoorden. Bestellingen hebben een verwerkingstijd van 3 werkdagen. Is uw email adres en/of 06-nummer bij ons bekend, dan krijgt u een bericht van ons zodra uw geneesmiddelen gereed zijn voor afhalen. Ook kunt u een briefje met de te herhalen medicatie genoteerd in onze brievenbus leggen, echter worden deze pas vanaf donderdag 11 januari verwerkt en hebben we 2 werkdagen nodig voor de verwerking. Vergeet u niet uw naam en geboortedatum op te noteren.

 

 

Medicatie afhalen

Wist u dat we een 24- uurs afhaalautomaat hebben? U kunt dan zelf bepalen wanneer en hoe laat u uw medicatie wilt ophalen, u hoeft dan niet op onze bezorger te wachten of in de wachtrij in de apotheek te staan. Wilt u hier gebruik van maken, geef dit dan aan ons door samen met uw contactgegevens (mailadres en/of 06-nummer). Wilt u in het vervolg hier ook gebruik van maken, dan kunt u dit ook aangeven. Koelkastproducten, hele grote pakketten, eerste uitgiftes kunnen helaas niet in de automaat.

 

 

Ik dank u alvast voor uw begrip. Heeft u naar aanleiding van deze situatie een klacht of een opmerking, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

 

 

Met vriendelijk groet,

 

Tammy Choi & Patricia Wong

Apothekers

 

Apotheek de Schouw

Mail: apotheek@apotheekdeschouw.nl

Tel: 0181-635333

Website: www.apotheekdeschouw.nl

 

Publicatiedatum: 04-01-2024